Trenerteamet for senior er klart!

Utvikle deg som spiller i LTH,  betyr at du må ha gode rammer!

Trenerteamet vi kan presentere i år, kan vi med trygghet si vil gi deg dette!

Hovedtrener Bente Lunke Norum, som har utviklet LTH de 2 siste årene fortsetter arbeidet sitt. LTH er meget fornøyd med jobben som er gjort både på og utenfor banen. Klar og tydelig filosofi har gitt mange og lange steg i den retningen vi ønsker å gå i LTH.

Bente Lunke Norum – Glenn Mørk – Stian Mathisen

Nytt av året er at Glenn Mørk tar steget fra Junior avdelingen til senior. Glenn er en meget ambisiøs trener som vil gi trenerteamet den dynamikken vi forventer vil gi resultater neste sesong. To sterke trenerprofiler!

Så kan vi med stor glede fortelle at LTH profilen Stian Mathisen er tilbake, denne gangen som keepertrener! Stian har en årrekke stengt buret for baller, og denne gangen skal han lære bort dette til våre keepere. Stian vil dessuten være en ressurs for våre partnerklubbers guttekeepere!

Vi gleder oss til! Men som om ikke dette er nok, har vi i år fått en dedikert styrketrener, Emil Martinovic. Emil har hatt ansvaret for Vipers og NTG Kongsvinger for å nevne bare to.

Så her er det store muligheter for deg som ønsker å være med å bli en god håndballspiller i LTH, for dette TRENERTEAMET innehar virkelig høy kompetanse!

Kunne du tenke deg å komme på en prøvetrening ta kontakt med sportslig leder Rune Hermansen på telefon 952 10 756 eller på sportslig@lth.no eller ta direkte kontakt med en av trenerne vår da vel. LTH SATSER!