Alexander Lein Martinsen klar for Lillestrøm Topphåndball

Alexander Lein Martinsen klar for Lillestrøm Topphåndball

Alexander Lein Martinsen og hovedtrener for seniorlaget Bente Lunke Norum.

Det er en stor glede for Lillestrøm Topphåndball og kunne ønske Alexander Lein Martinsen (26) velkommen til LTH. Målvakten kommer til Lillestrøm fra Fjellhammer IL og har erfaring med eliteseriespill fra Bodø HK, Bækkelaget og nevnte Fjellhammer.

Lein Martinsen har deltatt på seniorlagets to treninger denne uken. Vi tok en kort prat med Alexander i forbindelse med siste trening før kamp og på spørsmål om hvorfor han ønsket å komme til Lillestrøm TH svarte han følgende:

Jeg valgte LTH fordi de ønsker å satse og det at de ønsker å satse med lokale spillere. De har et spennende prosjekt på gang og det blir det gøy å få kunne være med på dette.

Ved siden av håndballen studerer Alexander på Høyskolen Kristiania. Der tar han en bachelorgrad i trening og coaching. Kombinasjonen av hans ferdigheter som spiller og hans kompetanse som trener, spesielt inn mot målvakter gjør at vi er svært glade over å ha Alexander på plass hos oss. Det er et klart ønske fra klubben at vi skal benytte Alexander sine erfaringer og kompetanse til å utvikle de spillerne vi har i klubben. Dette gjelder konkret oppfølging og mentoring for målvaktene, samt det å bidra til og heve nivået på trening.

På spørsmål om hva hans inntrykk etter de to første treningene er, svarer han følgende:

Inntrykket har vært bra. Det virker som et ungt og sultent lag som jeg tror kommer til å utvikle seg mye i den kommende sesongen. Det er også en veldig god stemning i laget og jeg har blitt tatt godt imot!

Hva tenker du om kvelds kamp mot Linje 5 i Linderudhallen?

Jeg tror det blir veldig gøy! Det er lenge siden jeg har spilt en tellende kamp nå og hva er vel bedre enn å møte et heltent Linje 5 lag? De har snakket om storsatsning der og at de regner med å kunne kjempe i toppen de også. Det betyr at vi får testet oss ordentlig.

Vi ønsker Alexander velkommen til oss i Lillestrøm Topphåndball.

Dersom du ønsker å se vår nyeste signering i aksjon kan du ta turen til Linderudhallen 18:30 i kveld for å støtte Alexander og laget i det som blir en tøff bortekamp mot Linje 5 #SammenErViLTH