Tap mot Kolbotn

Det ble tøft for LTH-gutta mot et rutinert lag fra Kolbotn.

Etter 2 seiere på like mange kamper var optimismen før kampen mot Kolbotn stor blant de som følger Lillestrøm Topphåndball. Kolbotn hadde ikke enda serieåpnet og hadde sin første seriekamp for året i det som ble en målfattig kamp i Skedsmohallen på onsdag.

Kampen startet forsiktig og ved halvspilt første omgang var stillingen 5-3 i favør gjestene. Lillestrøm spilte godt defensivt og målvakt Sondre Hermansen vartet opp med flere redninger. Det var fremover det lugget og tre mål framover på en halv omgang var ikke noe LTH-leiren var fornøyd med. Selv om det løsnet noe mer framover mot slutten av omgangen var stillingen fortsatt 10-8 til gjestene til pause.

En utvisning til LTH fem minutter inn i 2. omgangen ga Kolbotn muligheten til å få en liten luke. Den benyttet de seg av og rykket fra til at det sto 11-15. Etter dette fulgte en periode på 5 minutter hvor LTH fikk utnyttet feil hos Kolbotn og redusert til 16-17. Med syv minutter igjen å spille var LTH i ledelsen 18-17 for første gang på det som føltes som en evighet for hjemmepublikumet.

Med i underkant av tre minutter igjen å spille var stillingen 20-20 og LTH pådro seg en utvisning på et kritisk tidspunkt av kampen. Dette utnyttet de rutinerte Kolbotn-gutta og gikk rett opp i 20-22 ledelse. Aksel Økstad skapte spenning med en redusering ett minutt før slutt, men det holdt ikke.

Kolbotn vinner fortjent 22-21 i en kamp hvor det lugger offensivt for de gulsvarte.

Nå handler det om å nullstille og gjøre seg klar til neste seriekamp som er onsdag 29.09 mot Linje 5 i Linderudhallen. Vi håper mange tar turen for å støtte oss i jakten på 2 nye poeng.

Takk til alle som møtte opp for å støtte oss, vi håper å se dere i hallen til neste hjemmekamp! #SammenErViLTH