Seier i Harstad

Seier og to nye poeng mot Harstad håndballklubb.

Mats Heide(her fra NM-kamp mot Drammen) ble kåret til banens beste for LTH mot Harstad.


Tidlig lørdag morgen satte 14 spillere og trenerteam seg på flyet nordover mot Harstad for å spille bortekamp mot nyopprykkede Harstad HK.

Etter en fin flytur ankom laget Harstad og ble møtt av strålende vær. Herifra bar det videre med buss til Stangneshallen.

Kampen startet med et pang og LTH gutta gikk opp i 12-4 ledelse ved halvspilt omgang 1. omgang. Herifra og utover i omgangen ga LTH fra seg initiativet i kampen og slapp Harstad inn i kampen. Mindre disiplin og uttelling framover for LTH resulterte i at Harstad løp inn enkle mål. Til pause var stillingen 17-13 i favør LTH

Etter en rufsete start på 2. omgangen og en tidlig lagt timeout begynte LTH-gutta å våkne etter at Harstad hadde fått komme helt opp på 21-22. Gutta fra Lillestrøm klarte å omstille seg og fikk kneppet opp det nødvendige hakket. Fem raske scoringer fra LTH ga en luke som holdt hele veien ut. Kampen endte med sifrene 34-27 og vår bestemann ble Mats Heide.

Lillestrøm Topphåndball sitt lag: Sondre Hermansen, Oliver Duran, Adam Berntzen (5), Adrian Pettersen (4), Sindre Sæteren (1), Vetle Rudi (1), Simen Flatmark, Håkon Sætre (6), Sebastian Tveter, Jonas Kjeksli (1), Mats Heide (7), Sondre Muffetangen (5), Marius Pedersen, Christer Hagen (3) og Fredrik Sletner (1).

Vi takker Harstad håndballklubb for kampen, stor gjestfrihet og fint arrangement rundt kampen.

Neste kamp for LTH er allerede på onsdag. Da kommer Kolbotn på besøk til Skedsmohallen og kampen går klokken 20:00. Møt opp og støtt gutta i jakten på sesongens tredje seier #SammenErViLTH