Kvalifisering for Junior og G16

Spennende helg for LTH-familien

Det går mot en uhyre spennende helg for alle som er glad i LTH. Vi har i år påmeldt lag i kvalifisering til både Bring- og Lerøyserien. For Lillestrøm Topphåndball er det svært gledelig at vi er representert i begge kvalifiseringer og krysser selvfølgelig alt vi har for at begge lag skal gå videre fra kvalifiseringene.

Hjemmearrangement i Marikollhallen for G16

Lillestrøm G16 skal ha hjemmearrangement i Marikollhallen. De tar imot Alta og Stavanger til en spennende kvalifisering om å få delta i årets utgave av den nasjonale serien for 16-åringer. Våre egne gutter spiller lørdag 04.09 klokken 11:00 mot Alta og 18:00 mot Stavanger IF. Vi oppfordrer hele LTH-familien til å ta turen til Marikollhallen for å støtte gutta. Dersom du mot formodning ikke skulle ha mulighet til å ta turen til Marikollhallen på så vil tilgang til streaming kunne kjøpes gjennom Joymo slik at alle får mulighet til å se god håndball. Vi ønsker gutta masse lykke til i sin kvalifisering og håper at LTH i år blir representert i Bring-serien.

Ken Aron er av våre lovende unggutter på juniorlaget som skal ut i kvalifisering til Lerøy-serien.

Juniorlaget reiser til Trondheim

Juniorlaget som i helgen gjorde seg bemerket med en sterk 2. plass i Drammencup setter til helgen kursen mot Trondheim for å møte HK-72 Sande og hjemmelaget Kolstad. Kampene går i Kolstad Arena og LTH-gutta spiller først mot HK-72 klokken 13:00 og Kolstad klokken 16:00. Kampene kan sees på gratis stream via Kolstad sine facebook-sider. Dette blir en spennende helg for laget som har Glenn Mørk som hovedtrener. Vi ønsker hele laget og trenerteamet masse lykke til.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-1.png
Juniorlaget som tok en sterk 2. plass i Drammencup.

Vi ønsker begge lag masse lykke til i kvalifiseringene #SammenErViLTH