Simen Hernes Flatmark(23) klar for Lillestrøm Topphåndball

Simen er på plass og er godt i gang med oppkjøringen sammen med laget.

Simen Hernes Flatmark (23) har signert for Lillestrøm Topphåndball. Den sterke linjespilleren har tidligere spilt i Vestli og nå senest Fjellhammer IL. Simen har erfaring fra spill i 1. og 2. divisjon og noterte seg også for et par innhopp i Rema 1000 ligaen for Fjellhammer i fjor.

Linjespilleren var innom på LTH-trening på sommeren i fjor, men valgte da å fortsette i Fjellhammer IL. Det er derfor svært gledelig at Simen nå velger å komme til oss med tro på prosjektet vårt. Simen har også tidligere spilt med Fredrik Sletner og assistenttrener Kristian Kvanvik Eriksen på henholdsvis yngre lag og seniorlag i Fjellhammer.

Trenerteamet med Bente Lunke Norum og Kristian Kvanvik Eriksen sier følgende om signeringen av linjespilleren:

«I Simen får vi inn en spiller med gode holdninger og en seriøsitet som enhver gruppe burde ønske seg. Han har allerede markert seg på trening som en som tar ansvar og vi er overbevist om at han kommer til å bidra til og heve nivået i spillergruppa. Som spiller har han erfaring fra et høyt nivå og vi gleder oss til å dra nytte av hans kvaliteter offensivt og defensivt».

Simen kommer til å utgjøre teamet på linja sammen med Håkon Sætre og Sebastian Tveter.

Simen selv sier følgende om det å komme til Lillestrøm Topphåndball:

«Etter mange år i Fjellhammer var det på tide for meg å prøve nye utfordringer. LTH har et spennende prosjekt på gang, som jeg har stor tro på, og valget ble derfor enkelt. Treningene hittil har hatt god intensitet, og det merkes at vi har en ung og sulten spillergruppe. Det har vært lett å finne seg til rette, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Mye ligger til rette for at dette kan bli en morsom sesong for alle som er glade i LTH».

Vi ønsker Simen velkommen til oss i LTH og ser fram til å se han i aksjon allerede på mandag når a-laget tar i mot Lillehammer til treningskamp #SammenErViLTH