Håkon Sætre vender tilbake til LTH

Det er en stor glede for oss i Lillestrøm Topphåndball at vi nå kan presentere en av de nye signeringene for den kommende sesongen. Håkon Sætre vender tilbake til Lillestrøm etter en sesong i Rema 1000-ligaen for Runar Sandefjord.

Håkon som opprinnelig startet sin håndballkarrière i vår partnerklubb Rælingen HK kom fra BSK til LTH før sesongen 19/20 og markerte seg med 63 scoringer på 21 kamper. Etter å ha levert varene på linja var han ønsket av Runar og signerte for klubben fra Sandefjord. Håkon rakk i løpet av den korte tiden i LTH og sette sitt preg på klubben og var en sentral spiller sportslig og sosialt.

Da trenerteamet og sportslig skulle kartlegge potensielle spillere til den kommende sesongen var Håkon sitt navn et av de første som ble nevnt. Dette var med bakgrunn i hans kvaliteter som håndballspiller og person, og dette kombinert med at han sjekket av på det å være en lokal spiller fra nærområdet var avgjørende. Hovedtrener Bente Lunke Norum sier følgende om signeringen:

«Håkon er en rutinert, men fortsatt ung og ambisiøs spiller som vi gleder oss til å få inn i troppen. Han vil bidra sterkt til en god trenings kultur og være en klippe i midtforsvaret med sin høyde, fysikk og erfaring fra eliteserien. Håkon er fra Rælingen og har vokst opp i området, dette er viktig med tanke på at lokale spillere skal være en tydelig del av klubbens profil. Det gleder oss stort at Håkon har stor tro på prosjektet og ønsker å ta eierskap til prosessen».

Det er en offensiv Håkon som gleder seg stort til å komme i gang og svarer følgende på spørsmål om hvordan det er å være tilbake i LTH:

«Det gikk rykter om at det skjedde ting i LTH og etter å ha tatt en liten prat med Bente og Hermansen, så var jeg solgt. Det oser en profesjonell tankegang og vilje av hele opplegget. Dette kombinert med en offensiv tankegang trigget meg. Når det er sagt så er det en ung og relativt uerfaren gjeng som nå sikter seg opp til 1.divisjon. Det kan bli en lang sesong med mange tøffe kamper, men vi har en gjeng med sultne gutter som kommer til å ta store steg fra uke til uke. Med et lag som består av mange talentfulle spillere, som ønsker å yte sitt beste og et trenerteam av det kaliberet som er i klubben nå, så skal det bli vanskelig å stoppe LTH-toget. Jeg kan mildt sagt si at jeg gleder meg til jeg igjen får ikle meg den gule drakta»

Signeringen av Håkon markerer startskuddet for prosessen med å bygge opp Lillestrøm Topphåndball, og vi er stolte over at vi som 2. divisjonsklubb kan knytte til oss en spiller med erfaring fra Rema 1000-ligaen.

Håkon skal i tillegg til å spille for LTH være tilknyttet partnerklubben Frogner Håndball som trenerressurs. Vi gleder oss over at våre flinke spillere kan komme partnerklubbene våre til gode og bidra til å styrke guttehåndballen i området.

Vi ønsker Håkon hjertelig velkommen tilbake til Lillestrøm Topphåndball #SammenErViLTH