Kristian Kvanvik Eriksen

Kristian Kvanvik Eriksen ansatt i markedsavdelingen

Lillestrøm Topphåndball har gjennom de siste årene sett et voksende behov for å profesjonalisere driften av klubben. Det er denne prosessen ansettelsen av Kristian nå markerer starten på. Kristian er ansatt i en 30% prosjektstilling, som i første omgang har en varighet på 6 måneder.

Kristian kom til Lillestrøm Topphåndball som spiller før 17/18 sesongen og har siden gått gradene. Han har gjennom tiden som spiller vært delaktig i arbeid med sosiale medier, og andre markedsoppgaver. Da Kristian valgte å legge skoene på hyllen etter 2019/2020 sesongen, ble han ansatt som assistenttrener for Bente Lunke Norum rundt A-laget.
Kombinert med hans formelle kunnskap gjennom skolegang på Norges Idrettshøgskole og Sport Management, er det denne bakgrunnen som gjør at valget falt på Kristian som riktig mann for Lillestrøm Topphåndball.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være markedsarbeid inn mot sponsorer og samarbeidspartnere, arbeid med å øke tilknytningen og tilstedeværelsen hos partnerklubbene og markedsføring av Lillestrøm Topphåndball.

Dette er en ansettelse styret i LTH ønsker skal gi avkastning til unge guttehåndballspillere på Romerike gjennom et arbeid som gir bedre betingelser for å drive junioravdelingen og seniorlaget, som igjen vil dryppe ned på våre partnerklubber. Kristian vil også arbeide med å sørge for samarbeid på tvers av klubbene, og at kompetansen i LTH skal komme
partnerklubber og samarbeidspartnere til gode, og vis a versa.

Styreleder Nils Petter Skaugset sier følgende:

Det er en glede for LTH at klubben har fått muligheten til å opprette ei prosjektstilling i 30% foreløpig frem til midten av august. Arbeidsoppgåvene skal i stor grad være knyttet til markedsarbeidet vårt, både med oppfølging av eksisterende samarbeid og etablering av nye.
Takket være det gode arbeidet som alle i og med hjerte for klubben la ned i 2020, har vi fått mulighet til å knytte til oss Kristian K. Eriksen i denne stillinga. En klubb i norsk toppidrett er etter hvert vanskelig å drive kun på frivillig basis, samtidig er vi avhengig av å knytte til oss de rette personene til å løfte klubben til et høyere nivå både sportslig og administrativt.
Klubben kjenner Kristian godt både som trener, tidligere spiller og som person og er sikre på at han er rett person for å løfte klubben videre i første omgang med markedsarbeidet. Vi ønsker Kristian velkommen i denne rollen og gleder oss til å jobbe sammen.

Nils Petter Skaugset

#SammenErViLTH