Litt for tidlig juleferie

Grundigligaen, 14. serierunde: Drammen - Lillestrøm TH 30-29 (14-13)

«Vi tok litt for tidlig juleferie i starten av 2.omg og kom bakpå mot Drammen i kveld. Forspranget ble nesten tatt igjen, men det ble knepent tap 30-29.

En OK 1.omg hvor vi ligger bak 14-13, men fra starten av 2. står Drammens målvakt godt og tar det som kommer fra oss. Drammen får kontre inn enkle mål og glir i tillegg lett igjennom forsvaret vårt. På stillingen 23-16 etter 45 min så det håpløst ut, men gutta tar seg kraftig sammen, tar igjen forspranget litt etter litt og i det siste min har vi mulighet til å rane med oss 1 poeng. Dessverre setter Drammen den avgjørende ballen.

Det har vært en utrolig hektisk uke med bortekamp i Trondheim, nattog hjem, dugnad hele fredag og lørdag, kamp søndag og i dag med treninger i mellom. Kanskje ble det litt for merkbart i dag, sånn at gutta mangla topp energi. Uansett en veldig positiv uke for oss.
Nå blir det godt med litt julefri før vi skal trene oss opp igjen i januar.
Vi har klart å rette opp litt av den dårlige starten og henger bra med i forhold til å klare oss. Spillet har forbedret seg og vi er tryggere på banen. Det skal vi være fornøyde med, men absolutt klare til å krige for mer på poeng resten av sesongen».

Fra LTHs Facebookside


RB skriver om kampen

 

Mål Lillestrøm:
Trym Bilov-Olsen 10
Mihael Gorensek 7
Marius Kleiven 4
Egil Holmstad 2
Simen Bredesen 2
Anders Orning 2
Håkon André Pettersen 1
Eirik Nordeng 1

Toppscorer Drammen:
Tobias Glemming og Oskar Olafsson 7

Utvisninger:
Drammen 1×2 min
Lillestrøm 6×2 min.
(Foto: Arkivbilde)