Vant over sørlendingene 32-26

Yeeessss! Vi slår tilbake fra den dårlige kampen sist og koser oss i angrep i dag. Slår Kristiansand 32-26. Mye bra spill som ender opp ute hos begge kantene som setter stort sett alt i mål. Høyrekant Eskil Loftesnes ble kåret til vår beste!
Bonus i dag at Sandefjord slår St.Hallvard og dermed klatrer vi forbi og opp på 2.plass! To kamper igjen, dette blir en thriller!!!

Utdrag fra RB:

FETSUND: (Lillestrøm TH – 32-26). Da én av opprykksrivalene snublet grep Lillestrøm muligheten. Anført av Trym Bilov-Olsen og Stian Nøstdahl skjøt de på seg selvtilliten igjen.

TILBAKE PÅ VINNERSPORET: Stian Nøstdahl (t.v.) og Trym Bilov-Olsen var sentrale i seksmålsseieren mot Kristiansand. Foto: Per Kristian Torvik
TILBAKE PÅ VINNERSPORET: Stian Nøstdahl (t.v.) og Trym Bilov-Olsen var sentrale i seksmålsseieren mot Kristiansand. Foto: Per Kristian Torvik
 

Etter det sviende ettmålstapet mot Haugaland sist smakte seksmålsseieren i Fethallen søndag kveld utvilsomt godt. Enda bedre smakte de to poengene da beskjeden om at opprykksrival St. Hallvard tapte sin kamp kom.

Dermed er Lillestrøm tilbake på andreplassen som gir de plass i tredje kvalifiseringsrunde om opprykk til eliteserien når to serierunder gjenstår.

– Det var deilig å revansjere oss etter den dårlige kampen sist. Nå kan vi fikse dette selv igjen, sier Nøstdahl.

Prikkskjøt fra kantene

Offensivt svingte det virkelig at hjemmelaget som skjøt mål fra alle posisjoner.

Kantspiller Nøstdahl og kollega Eskil Loftesnes på motsatt ving scoret henholdsvis ni og fem ganger.

– Det viser at vi hadde mange gode satsinger. I tillegg var de effektive. Sett under ett er jeg veldig fornøyd med angrepsspillet, sier trener Stian Bjermeland.

Fikk ikke hjelp av rivalen

Neste helg venter serieleder Falk Horten på bortebane for Bjermeland og hans mannskap.

Trener er klar på at samtlige spillere er nødt til å prestere på topp om de skal få med seg poeng fra toppoppgjøret.

– Da holder det ikke at noen få spillere er gode. Falk har en bred og god spillerstall. Likevel ser jeg ikke på det som noen umulighet at vi får med oss noe fra den kampen, sier Bjermeland.

Nøstdahl er også optimistisk før møtet med vestfoldingene.

– Vi skal være offensive og gi dem en skikkelig kamp, sier kantspilleren.