Sesongens siste hjemmekamp

Kl 19 i kveld går avkastet for sesongens siste hjemmekamp i Grundigligaen. Hvorfor komme å se på et lag som er klare for nedrykk? Skal prøve å overbevise deg.

Etter noen tunge nederlag mot lagene rett over oss på tabellen har vi nå klart å bearbeide den verste skuffelsen over nedrykk som preget oss i forrige hjemmekamp mot Bodø. Mot Elverum var kampviljen og gløden tilbake, men vi var ikke gode nok totalt sett til å hamle opp med Elverum denne gangen. Moro lell å spille i en moderne håndballarena med entusiastiske supportere.

Det er deilig å kjenne på skikkelig kultur for håndball, og det er her det første poenget mitt kommer for at man skal se kampen i dag. Vær med å skape en kultur for håndball på Romerike! Nå har vi hatt gleden av å besøke flere arenaer denne sesongen hvor det er trøkk og liv på tribunen. Kjempeopplevelser for alle i hallen, både på banen og de som ser på. Vi også hatt de samme opplevelsene i Skedsmohallen. De første hjemmekampene denne sesongen, opprykkskampene i forrige sesong og ikke minst lokalderbyet mot Vålerenga med 1300 tilskuere tilstede. Det er sånn vi ønsker at det skal være.

Muligheten til å se håndball på det høyeste nivået i Norge blir mitt neste poeng. Dessverre blir det minst en sesong til før man får sjansen til det her i distriktet. Vi møter Fyllingen som på sine beste dager er et av de beste lagene i ligaen. Kom å se intensiteten i spillet. Se etter viljen i alle nærkampene som utspilles i forsvar. Se etter kraften i skuddene fra bakspillerne. Se etter hurtigheten i kontringene. Se kantspillerne trylle ballen i mål på de mest finurlige måtene. Se pasningen som åpner opp rom hos forsvaret. Se linjespillerne ta i mot ballen i de mest håpløse situasjonene. Sett deg inn i det å stå i mål når ballen kommer i 100 fra kloss hold. Håndball inneholder masse elementer fra andre idretter og er verdt å oppleve på nært hold.

Min tredje grunn til å komme i kveld, opplev spenningen på slutten av kampen. Vi har vunnet 3 kamper med ett mål og spilt en kamp uavgjort i Skedsmohallen denne sesongen. I alle kampene har avgjørelsen falt i siste spilleminutt. Alle i hallen på tå hev til siste slutt. Forhåpentligvis kan vi være med å lage en jevn kamp denne gangen også. Vi skal hvert fall gi jernet.

Den siste grunnen jeg vil komme med er at vi trenger støtte fra tribunen! Det gir oss ekstra motivasjon. Det gjør at vi kjemper det lille ekstra. Det gjør at vi kan jobbe marginene i kampen inn på vår side.

Håper jeg klarte å overbevise. Ses på kamp!

Mvh
Stian