Tap mot Stord

(Lillestrøm TH – Stord Elite 22-29) Det ble tap i søndagens hjemmeoppgjør mot Stord Elite. Etter en lang juleferie var det to tente lag som entret banen og kampen om to poeng som til slutt kan bli livsnødvendige for å overleve i GrundigLigaen. Lillestrøm spilte tidvis god håndball i første halvdel og kunne gå til pause med 13-11 ledelse. Midtveis i andre omgang skaffet Stord seg et forsprang som dessverre for vår del, holdt helt inn. Dommerne kom i fokus denne kampen og med totalt elleve 2-minuttere og ett rødt kort ble det mange varme hoder i Skedsmohallen. Mikkel Sannes Nylend gjorde en god figur og banket inn flere viktige scoringer sammen med Egil Holmstad og Hans Aron Hammeren som sto for noen fine mål. Nå ser vi frem mot bortekamper i Arendal og mot Runar, før vi inviterer Bodø til Skedsmohallen 1. mars.