Surt romjulstap

(Lillestrøm TH – Bækkelaget 18-22) Den viktige kampen mot Bækkelaget i Skedsmohallen endte til slutt med et firemålstap for Lillestrøm Topphåndball.

Det var duket for romjulsfest i Skedsmohallen da LTH tok imot Bækkelaget på hjemmebane 27. desember. Nissen var på plass, og det var også hele 50 personer fra Gausdal. De var selvfølgelig til stede for å støtte sin store sønn Marius Kleiven, og de bidro til å skape en flott ramme rundt kampen.

I første omgang kom LTH aldri helt i gang med spillet, og etter en tung førsteomgang måtte de gule og svarte gå i garderoben på stillingen 8-12. Laget kom imidlertid ut i andre omgang med en ny gnist, og forspranget fra første omgang ble nesten utlignet. Bækkelaget dro imidlertid fra da kampen gikk mot slutten, og med 10 mål til hver av lagene i 2. omgang endte kampen med 18-22 og seier til bortelaget.

Marius Kleiven gjorde en god kamp og ble fortjent kåret til LTHs beste spiller. Ingen skal si at han ikke gjorde sitt for å glede de tilreisende fra Gausdal. Den fotrappe bakspilleren endte på fire scoringer. Lillestrøms toppscorer ble Thomas Skoglund med seks mål.