LTH signerer viktig avtale med Lillestrømbanken

Lillestrøm Topphåndball har signert LillestrømBanken som draktsponsor med gyldighet fra 27.desember. Banken har gjennom mange år vært en av de viktigste bedriftene på Romerike for å skape et rikt mangfold innenfor bl.a. kultur og idrett.

Markedsansvarlig i LTH, Tore Langen, og nestleder Stine Skoglund er veldig fornøyd med kontrakten som nå er signert. -Dette er en betydelig avtale for oss. Banken har en profil som passer vår filosofi om lokal forankring og samarbeid, forklarer Langen.

LillestrømBanken er den eldste nålevende bedriften i Lillestrøm, og har vært i drift siden 1887.  Hjørnesteinsbedriften har alltid vært opptatt av nærvær i lokalsamfunnet. -Vi har merket oss at LTH har utviklet seg positivt som klubb.  Deres fokus på å utvikle guttehåndballen på Romerike, samt at de har satt Lillestrøm på kartet har vært vesentlig for å inngå dette samarbeidet, forteller Trine Ullereng, markedsansvarlig i LillestrømBanken.

Lillestrøm Topphåndball er prestasjonsklubb for senior menn og eldste juniorklasse på guttesiden for Aurskog Finstadbru SPK, Fet IL, Rælingen HK og Skedsmo HK.  I tillegg har de vært med på å etablere markedssamarbeidet «Håndballfelleskapet Romerike» for å sikre bredde og rekrutteringsarbeidet