Tap mot Drammen, Nøtterøy neste!

Det var et heltent Lillestrøm som entret parketten i Drammenshallen, klare for å kjempe om to poeng. Men til tross for iherdig kjemping, holdt det ikke helt inn og to poeng ble igjen i Drammenshallen.

Kampen var lenge jevn og etter en litt dårlig start hvor Drammen ledet 6-3, tok Lillestrøm seg sammen inn mot pause og knappet inn forspranget slik at stillingen til pause var 10-9 i favør Drammen. I løpet av første omgang var det nok av situasjoner og diskutere og dommerne ble møtt av et unisont brøl fra Lillestrøm-benken da de valgte å gi gult kort til den så ofte omdiskuterte Nacor Medina Perez i det som kunne se ut som en takling bakfra. Men dommerparet Hansen og Pettersen var sikre i sin sak og dro opp det gule kortet fra baklomma og pekte på straffemerket. Se på bildet øverst i saken, og avgjør hvem du synes er først.

Andre omgang ble tyngre for Lillestrøm som sviktet både fremover og bakover på banen. Det normalt så tette forsvaret begynte å slå sprekker og fremover slet laget med å få ballen i mål. Dermed endte det med seier til Drammen, vi gratulerer!

Neste kamp for gutta fra Lillestrøm er førstkommende søndag klokken 18:00 i Skedsmohallen mot Nøtterøy, i det som må sies å være en meget viktig kamp. Etter 12 spilte kamper står Lillestrøm og Nøtterøy med lik poengsum, 8 poeng. Lagene har tidligere denne sesongen møttes to ganger. En gang i cupen og en gang i serien, begge ganger har Lillestrøm gått seirende ut av duellen. På Nøtterøy-laget finner vi blant annet tidligere Lillestrøm spiller Simen Holm og den tidligere håndball-legenden Johnny Jensen.

Vi håper at du holder av førstekommende søndag og tar turen til Skedsmohallen klokken 18:00 for å støtte Lillestrøm i kampen om to poeng. Link til arrangementet finner du her.