Før kampen: DHK – Lillestrøm TH

Førstkommende onsdag klokken 19:00 tar gutta fra Lillestrøm turen til Drammenshallen i det som kan forventes og bli en knallhard kamp om to poeng.

Onsdag møtes to lag som etter en litt treg start på sesongen begge har fått fart på poengplukkingen. På de fem siste kampene står Lillestrøm med tre seire, mens laget fra Elvebyen på sin side har kunnet inkassere tre seire og èn uavgjort på lagets siste fem kamper. Lagets tap kom i kampen mot Halden, et lag Lillestrøm slo 19-18 i lagets siste kamp etter en forrykende forsvarskamp.

Kampen markerer også at serien er halvspilt, Drammen var nemlig laget Lillestrøm tok i mot til sin første kamp i Grundigligaen. Kampen den gang endre dessverre med tap, etter at Lillestrøm ledet halvveis. Nå håper vi gutta er klare til kjempe i to omganger slik at poengene kan tas med i bagasjen hjem til Lillestrøm.

Fasit for Lillestrøm etter halvspilt serie må sies å være oppløftende etter og ha blitt nederlagsdømt av de fleste. På 11 kamper står gutta fra stasjonsbyen med 4 seiere. Det holder til en foreløpig 9. plass, av poeng med et Bækkelaget tippa i toppen. Drammen på sin side har plassert seg på 6.plass etter halvspilt serie med fem seire og èn uavgjort.

Vi håper laget fortsetter den fine trenden og ønsker gutta lykke til i kampen om to poeng!

Har du ikke mulighet til å ta turen til Drammenshallen? Følg kampen på TV2 Sumo og kjøp abonnement gjennom Lillestrøm ved og følge instruksjonene i denne linken:

Kjøp TV2 Sumo gjennom Lillestrøm.

Vi minner også om hjemmekampen mot Nøtterøy søndag 14/12 klokken 18:00 i Skedsmohallen. Etter tre strake seiere på hjemmebane håper gutta og se deg i hallen! Link til arrangementet:

Lillestrøm TH -Nøtterøy