Lurer du på hva du skal finne på i julegave til venner og familie? Vi har løsningen!

KJØP HÅNDBALLFELLESSKAPET ROMERIKEs EGEN KAFFE

HåndballFellesskapet Romerike har fått eget kaffemerke. Kaffen er av fra Tarrazu regionen i Costa Rica og er av 100% Arabica. Costa Rica er velkjent for eksklusiv kaffe, og Tarrazu er den mest kjente kafferegionen. I Tarrazu regionen ligger plantasjene på 1200-1700m høyde og har gode dyrkingsforhold for kaffe. Klimaet er stabilt og mildt, med høy luftfuktighet og kalde netter. Kaffen har utsøkt smak, god fylde, utmerket syre og delikat aroma. Kaffen kommer som filtermalt eller hele bønner og er pakket i poser med eget design.

Velg mellom Filtermalt eller Hele bønner: En eske kaffe inneholder 8 x 225g poser med filtermalt kaffe eller 4 x 450g poser hele bønner. Kaffen er av 100% Arabica fra Costa Rica. Kaffen er medium brent for det skandinaviske markedet. Holdbarhet på kaffen er inntil 1 år.

Pris kr. 350 pr. eske

For å bestille send en mail til Sissel Søgaard på  sissel.sogaard@strombergs-plast.no eller send en sms på tlf:   922 48 499