Årets første hjemmeseier!

(Lillestrøm Topphåndball – Runar Sandefjord 20 – 19). Endelig satt seieren i Skedsmohallen! Etter en legendarisk andreomgang kjemper gutta seg til to poeng i den livsviktige kampen mot tabellnabo Runar Sandefjord.

I første omgang er vi overhodet ikke med på tempo bakover og slurver i returløpene. Det gjør at gjestene får noen enkle mål. Vi er totalt ute å kjøre og pausen kunne ikke kommet tidligere. Etter hvilen går vi fra null til full tilstedeværelse. Gutta blir enige om og heve seg betraktelig i tenning og intensitet, og smeller til i alle dueller. De siste 30 minuttene stenger vi butikken fullstendig og slipper kun inn 4 mål. På stillingen 19-19 stopper en meget god Stian Mathisen et gjennombrudd og Bård Egil Tobiassen kan banke inn sitt første LTH-mål. Marius Kleiven blir banens beste og sammen med Egil og Thomsen putter han 5 kasser. Fantastisk laginnsats i andre omgang hvor gutta leverer varene og viser evne til å gjøre gull av gråstein! Se video av jubelscenene nederst.

LTHs mål: Egil 5, Marius 5, Thomas Thomsen 5, Mike 4, Mikkel 1, Skoglund 1, Bård Egil 1