Trenerens ord før morgendagens kamp hjemme mot Haslum

I mine studentdager i Oslo dukket begrepet «supermandag» opp. » Supermandag» dukket opp en gang i måneden og var for alle de som ikke hadde fått nok av utelivet i løpet av helgen og passet dessuten godt for en slunken lommebok med sine 50% på det som var å få kjøpt av drikke i lokalet. «Supermandag» hadde også det uventede i seg med at man ikke forventet så mye av en mandag, men disse mandagene ble ofte en veldig hyggelige overraskelser.

Vi er kommet to kamper inn i den nye sesongen med en seier og et tap på kontoen. Lillestrøm Topphåndball har rukket å debutere på øverste nivå, vi har scora våre første mål og vi har fått den første seieren. Vi er utrolig glade for at vi kom hjem med to poeng fra Nøtterøy. For et kick det var at vi klarte å avgjøre kampen helt på slutten til vår favør. En utrolig god følelse å ta med seg videre og litt deilig å bevise at vi kan vinne kamper på dette nivået.  Spillemessig har vi gjort to ganske gode 1.omganger, men selv i kampen hvor vi vinner er vi svært uryddige i det vi driver med i 2.omgang. Heldigvis klarer vi å ta oss sammen tidligere enn mot Drammen og da viser vi en utrolig lagmoral hvor vi nekter å gi oss. At vi har klart å kapre noen poeng nå helt i starten gir vår unge spillergruppe en trygghet på at vi kan være med å kjempe om flere poeng utover høsten hvis vi kan fortsette krige på samme måte. Samtidig skal vi jobbe knallhardt for å utvikle vår egen kvalitet i kontringsspillet og angrep for å bli et bedre håndballag.

Følger dere med på oddsen vil vi våre motstandere våre ganske store favoritter i alle kampene vi spiller denne sesongen. Kampen på mandag mot fjorårets seriemestere Haslum vil ikke være noe unntak. I en treningskamp før sommerferien ble vi blåst av banen. Det var en nyttig erfaring for oss. De som kommer til Skedsmohallen på mandag får se en meget hurtig motstander og teknisk gode spillere. En kjempeutfordring for et lag som oss å håndtere, hvor vi ønsker å møte våre motstandere høyt i forsvar. Noen bedre test på hvor gode vi er i forsvar vi, kan vi ikke få. Heldigvis elsker vi sånne utfordringer. Den største oppgaven for oss blir imidlertid at vi er gode i angrep. Er vi ikke det kommer vi til å bli straffet på en enda verre måte enn det vi opplevde i 2.omgangen mot Drammen, vi kommer til å bli løpt i senk, så det prøver vi å droppe!
Jeg har også stor respekt for at Haslum klarer å produsere yngre landslagsspillere på løpende bånd. Her har vi og våre partnerklubber mye å lære og her må vi jobbe enda bedre de neste årene. Målet må være at håndballfellesskapet på Romerike også skal være stolte av å være representert jevnlig på yngre landslag i fremtiden. Da vil vi også klare å opprettholde den lokale profilen vi har i dag med 15 gutter fra nærområdet i stallen.

650 tilskuere var å så på den første hjemmekampen. Med det så var vi nr 5 på statistikken over flest tilskuere etter at alle lagene har spilt en hjemmekamp hver. Det er veldig hyggelig og det håper jeg fortsetter, men det er plass til flere i Skedsmohallen, så jeg håper at enda flere kommer å ser topphåndball. At fjorårets seriemester kommer på besøk bør være en god grunn for å ta turen. Bli med å lage håndballkultur og håndballfest i hallen. Som dere vet kan alt skje på en «supermandag»!!!

Håndballhilsen