Neste NM-runde spilles i Aurskoghallen!

Torsdag 25. september kl 19:00 braker det løs i Aurskoghallen når vi tar imot Nøtterøy til 4. runde i NM!

Ikke siden 2006 har Lillestrøm (dengang Romerike Håndball) spilt 4. runde i cupen. De to siste årene har vi røket i 3. runde mot henholdsvis Bækkelaget og Bodø. I år er vi ett hakk nærmere Oslo Spektrum og lover å gi alt for å kapre en plass i kvartfinalen. Aurskog-Finstabru Sportsklubb representerer den mest landlige partnerklubben vår og for første gang i historien spiller vi kamp i Aurskog! Ta turen ut til frisk luft og nypløyde åkre og støtt gutta til seier. Denne begivenheten vil du ikke gå glipp av!

Veibeskrivelse: Fra Lillestrøm (ca. 35 min); kjør rv 22 mot Fetsund og fortsett rett frem i rundkjøringen etter Fetsundbrua. Følg fv 170 mot Aurskog. Ta til høyre i rundgjøringen ved Aur Gjestegård. Hallen ligger på høyre side.

Adresse: Aurveien, 1930 Aurskog

Facebook-arrangementet finner du her

 

Velkommen!