Vurderer du bolig i Spania? Besøk stand i Skedsmohallen 22.september

Lillestrøm Topphåndball samarbeider med et autorisert meglerforetak i Spania. Samarbeidet gir LTH inntekter – og deg som kjøper en fordelaktig pris på meklerjobben.

Skauen Consult & Inmoaris Real Estate representerer 23 års erfaring med salg av eiendom i Costa Blanca-regionen i Spania. I praksis dekker dette alle områder fra Denia i nord via Alicante og til Torrevieja og Orihuela costa i syd.
– Et kjøp gjennom oss betyr et trygt kjøp. Vi selger på vegne av de største og mest seriøse utbyggerne i området, og kjenner markedet godt, sier Kjell Roger Skauen.
Mandag 22.september blir han å finne på stand i Skedsmohallen. Der vil interesserte kunne få informasjon om mulighetene og markedet generelt i Spania. Et boligmarked som er svært attraktivt for nordmenn.
– Finanskrisen har ført til prisnedgang, men nå er Spania på vei ut av krisen. Billigere enn det er nå, blir det ikke. Vi tror ikke på noen stor prisoppgang de nærmeste 6 månedene, men dette er definitivt likevel tiden for å ta avgjørelsen om et kjøp, sier Kjell Roger Skauen.
Du møter Skauen på stand i Skedsmohallen mandag 22.sept fra kl 1730, altså halvannen time før kampstart, med gode muligheter til uforpliktende å diskutere en bolig i Spania før LTH-gutta tar i mot Haslum.
– Et kjøp via oss vil være fordelaktig også for Lillestrøm Topphåndball og kunden selv. LTH får en betydelig provisjon av salget, og kunden selv får 50 % rabatt på vår meklerjobb, sier Skauen.
Bildet nedenfor viser utsikten fra en leilighet i Villajoyosa på den spanske solkysten. Snart kan det kanskje være du om slapper av her?


Ender du til slutt opp med å kjøpe, vil det ha to positive ringvirkninger;
1)    Du som supporter eller medlem av LTH får 50 % rabatt på selskapets meklerjobb
2)    LTH får en provisjon av salget, uten ekstra kostnad for deg.
Ønsker du mer informasjon, eller kanskje gjøre en personlig avtale med Skauen, ring gjerne på 92226740, eller send en mail på kjell.roger@skauenconsult.com.
Henvis til at du har hørt om dette gjennom LTH.