Grundigligaen er i gang!

Med flere eliteseriedebutanter var det en ivrig og spent gjeng som gikk på banen i Skedsmohallen i kveld. Vi begynner bra og til pause leder vi 14-12, men Drammen viser at de er hakket mer erfarne på dette nivået og vinner tilslutt 20-29.

Kampen begynner bra for vår del, med godt forsvarsspill og til tider bra angrep. Mike putter to raske mål og tvinger Drammen til å ta time out på 7-5 etter 17 minutter. Etter 22 minutter står det 10-9 og ved pause leder vi med to. De første minuttene av andre omgang blir skjebnesvangre og Drammen henter ledelsen vår i løpet av 3 minutter.  Vi skyter for dårlig og kaster bort ballen. Derfra er kroppspråket til begge lag snudd på hodet og kampbildet er i favør gjestene.

Vi tar med oss det positive som skjer i 1. omgang, da får vi vist fram noe av det vi kan. Kontringene sitter bra og forsvarsspillet gir oss selvtillit i tillegg til at flere av gutta melder seg på i scoringsprotokollen. Hans Aron setter inn historiens første eliteseriemål for LTH og Egil banker inn flere kasser og viser at han hører hjemme på dette nivået. Stian stenger bra bakerst, men det blir vanskelig å holde tett når kontringene røyner på.

I garderoben etter kampen blir vi enige om å legge skuffelsen bak oss i kveld og gå inn i en ny treningsuke der vi bygger videre på de gode prestasjonene fra 1. omgang. Dette kommer til å bli en utfordrende, men fantastisk lærerik og morsom sesong!

Takk til alle som tok turen i hallen i kveld! Vi inviterer til neste hjemmekamp mandag 22.09 kl 19:00. Da tar vi imot Haslum som har kjempet i toppen av den øverste divisjonen de siste sesongene. Før det møter vi Nøtterøy på bortebane onsdag 17.09. Bli med og støtt gutta i Nøtterøyhallen eller se kampen på TV2 Sumo!

Les hva Romerikes Blad skriver om kampen her.