LTH med gode takter i Legeacup

Lørdag møtte LTH fjellhammer og ØIF Arendal i Legeacup.

Fjellhammer som kjempet for å beholde plassen i 1.divisjon sist sesong, ble et lett bytte mot nyopprykkede LTH. Nivåforskjellen var tydelige og viser at gutta har tatt et langt steg på kort tid. Meget positivt er det at flere av gutta som hittil ikke har spilt mest, stod frem i denne kampen og viste at vi har et lag med bredde og mange kort å spille på. Kampen endte til slutt  25-17

ØIF Arendal ga langt tøffere motstand, selv uten profilene, Andrè Jørgensen og Svenn Erik Medhus. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, og selv om LTH stod frem med godt forsvars og målvaktspill kom vi aldri nærmere enn uavgjort. Kampen endte til slutt 23-22 til ØIF Arendal. Hovedtrener Stian Bjermaland er godt fornøyd med svarene han har fått hittil : «Vi spilte tålmodig og dissiplinert i angrep og med små justeringer ser dette meget positivt ut».