Om oss

Lillestrøm Topphåndball er prestasjonsklubben i et partnerklubbsamarbeid mellom Fet IL, Rælingen HK og Frogner IL. Klubbene jobber sammen bl. a. med tanke på å skape en fremtidig eliteserieklubb for herrer.

Talentene
Med satsingen følger det spennende utfordringer for partnerklubbenes unge talenter. Det skal på sikt satses på sammensatte lag under Lillestrøm Topphåndball for de nasjonale seriene som Spar 18 og NM junior (20). Vi har også et eget håndballakademi.

I gult og svart
Med navnet følger også fargen. Klubben føler det er riktig å identifisere seg med Lillestrøm, og da er gult og svart et naturlig valg.

Plass til flere partnerklubber
Vårt ønske er å videreutvikle partnerklubbmodellen. Det er viktig med godt samarbeid for skape et best mulig tilbud til regionens håndballtalenter. Med et partnerklubbsamarbeid som vårt, kan spilleren forbli i egen moderklubb, og samtidig få sjansen til å spille på øverste nivå.

Organisasjonsplan senior