Endelig!

Grundigligaen, 5. serierunde: Lillestrøm TH - Halden TH 24-21 (6-12)

Etter nok en trå start – kun én nettkjenning (!) i løpet av de første femten minuttene – klarer vi i alle fall å hangle oss til pause med stillingen 6-12.

I andre omgang er det et helt annet LTH-lag som entrer banen. Eirik, vår bestemann i kveld, får etter hvert oppgaven med å forstyrre Haldens angrepsspill ved blant annet å markere ut Victor Skillhammar. Forsvarsspillet etter hvilen forandrer kampen og 6-12 blir til 14-14 tolv minutter ut i andre omgang – en omgang LTH vinner hele 18-9!

Da det er ti minutter igjen av matchen setter Trym inn tre viktige mål på rappen som gjør at vi kommer opp i en to-måls ledelse. En ledelse Halden aldri klarer å innhente, takket være et solid forsvarsspill og Stian Mathisens gode redninger. Seieren i kveld gir selvtillit i kampene som kommer!